onsdag 3. november 2010

Premierenerver

Soon IBK 2010/11 åpnet med seier, tross nerver i premieren
Det var liten tvil om at forventingene til årets første kamp var høye, men vi var også litt spent på hvor vi stod. Med kun en treningskamp og helt nye rekkesammensetninger og ikke minst back-par, var det tydelig at Coach Solberg hadde en travel helg i tenkeboksen.

Og det begynte langt fra strålende. Etter 12 minutter fikk Selbak hull på Roger'n etter at en retur ble satt på første stolpen. Vi svarte etter et par minutter Da Owe satt sitt første for dagen, pent fremstpilt av debutant Pär Fridén. Første perioden bar preg av høyt tempo, korte bytt og utrolig mange feilpass og dårlige førsteberøringer.

Noen rokkeringer på rekkene ble gjort før andre periode. Solberg gikk opp i midten, mens Hebbe fikk prøve seg som back. Nok en gang var det Selbak som nettet først, etter at vi ble skikkelig rundspilt. HP utligner like etter med et velplassert håndleddskudd. Når Pär øker til 3-2, tror vi at vi begynnner å få grep om kampen, men Selbak netter to ganger til og det er en hvis frustrasjon å ense hos de revene fra Soon. Lite hjalp det av to av våre bakre menn måtte halte av banen med Senskader.

Martin passer på Fred

3. periode åpnet godt. Utligning til 4-4 før minuttet var spilt. Men nok en gang tok Selbak føringen. Men så ble det stopp. 5-4 ble til 5-8 i vår favør etter tidvis godt spill. Håvard kom inn som back og løste oppgaven meget bra (ser vi bort fra Indianeren). Mot slutten slapp også Martin og Pål inn og gjorde gode innhopp.  Pål var nær ved å spille Soon på blank ved første berøring, men en Slebak kølle kom i veien. Og debutant Martin hamlet opp med den gamle ringreven Fred Olsen på ypperlig vis. Disse unggutta blir skumle i fremtiden.

Trenerens ord:
Grattis gutta, veldig deilig å starte med seier. Spesielt når vi lå under nesten hele kampen. Etter noen nervøse første minutter med mye rare valg, begynte det å sette seg utover i kampen. Til og med alle fikk spille ;) Jeg trodde en tid vi bare var 9 som skulle stille til kamp, men vi endte opp med 13 utespillere. En liten kommunikasjonsvikt? Banes beste i dag var Fredrik og beste nykommer var Håvard.